BRD - Groupe Société Générale SA

10/11/2022 | Press release | Distributed by Public on 10/11/2022 02:30

BRD și Mastercard cred în start-up-urile inovatoare, viitor nucleu al sectorului tech, și sprijină antreprenorii participanți la Spotlight by How To Web

Înapoi la Newsroom

BRD și Mastercard cred în start-up-urile inovatoare, viitor nucleu al sectorului tech, și sprijină antreprenorii participanți la Spotlight by How To Web

11 Oct 2022

Etapa finală a celei mai importante competiții pentru start-up-uri din Europa de Est, Spotlight by How To Web, a avut loc în format fizic pentru prima dată în ultimii trei ani. Spotlight abilitează start-up-urile tech aflate în stadiu incipient cu oportunități de matchmaking și know-how. La finalul lunii, cele 41 de start-up-uri finaliste și-au prezentat produsele pe scena Spotlight în fața celor 2000 de participanți, după ce au beneficiat de mentorat, sprijin și oportunități de colaborare și networking din partea partenerilor printre care se numără și BRD si Mastercard.

Spotlight by How To Web a mobilizat mai bine de 200 de start-up-uri tehnologice în cadrul celei de-a unsprezecea ediții, contribuind la adoptarea culturii start-up și în regiunea noastră prin facilitarea unor întâlniri și discuții deschise cu pionieri internaționali și profesioniști locali care și-au oferit expertiza și predicțiile cu privire la tendințele și oportunitățile sectorului tech. Horia Velicu, Head of Innovation Lab BRD, s-a numărat atât printre mentorii, cât și printre membrii juriului competiției Spotlight by How To Web, aducându-și la masă experiență extinsă în mentorarea startup-urilor tech și cei 7 ani de coordonare de proiecte de inovație în cadrul BRD.

După ce au trecut prin filtrul celor peste 100 de mentori și investitori renumiți din Europa, 41 de startup-uri au fost selectate pentru a intra în programul de matchmaking Spotlight 2022, iar 23 dintre acestea au fost selectate ca semifinaliste în cadrul conferinței, intrând în cursa pentru marele premiu de 465.000 de euro și beneficiind de multiple oportunități precum expunerea start-up-ului în pavilionul dedicat, sesiuni de mentorat, întâlniri cu investitorii, sau alte premii oferite de BRD Groupe Société Générale.

Start-up-ul polonez Braight Technologies a fost cel care a primit cel mai bun punctaj din partea juriului și va putea folosi premiul cel mare, de aproape jumătate de milion de euro, pentru a dezvolta un software de behaviour analysis pentru ca firmele să știe mai multe despre clienții lor. Celelalte cinci start-up-uri finaliste ale competiției au fost Inki.Tech, un startup care închiriază dispozitive electronice companiilor, Licenseware, o platformă de administrare a licențelor software pentru companii, Bloomcoding, o școală de programare, Solo Fintech, o aplicație pentru administrarea PFA-urilor dedicată freelancerilor, și Adapta Robotics & Engineering.

La BRD căutăm mereu soluții pentru a susține antreprenorii care au curajul să construiască o afacere inovatoare de la zero, iar efortul nostru nu se limitează doar la sprijinul financiar și la mentoratul oferit în cadrul competițiilor și programelor de accelerare precum Spotlight by How To Web, Innovators for Children sau Innovation Labs. Am conceput special pentru fondatorii de business-uri noi un pachet de operațiuni curente dedicat start-up-urilor, Start-Up Antreprenor Curajos, menit să le ușureze gestiunea cheltuielilor zilnice. Pachetul include gratuit o varietate de produse, servicii și operațiuni gândite pentru antreprenorii curajoși.

Prețul pachetului este unul special, de 10 de lei* pe lună și include:

 • Cont curent în lei cu administrare lunară gratuită
 • Card debit Mastercard cu administrare anuală gratuită
 • BRD@ffice, serviciul de online banking cu administrare lunară gratuită
 • Încasări nelimitate între conturile BRD-BRD/ BRD-alte bănci, prin contul curent inclus în pachet
 • Depuneri nelimitate în numerar, în contul curent inclus în pachet, efectuate de reprezentant
 • Plăți nelimitate BRD-BRD realizate prin serviciile de online banking incluse în pachet
 • 5 plăți gratuite BRD-alte bănci, realizate prin serviciile de online banking incluse în pachet
 • 5 plăți gratuite către trezorerie, realizate prin serviciile de online banking incluse în pachet
 • 3 retrageri gratuite de numerar în lei de la ATM BRD

Opțional, antreprenorii pot beneficia și de:

 • Abonament lunar gratuit pentru MyBRD Mobile
 • Abonament lunar gratuit pentru MyBRD SMS
 • Comision de gestiune operațională gratuit** pentru POS - soluția furnizată de BRD
 • Primă preferențială*** pentru Asigurarea Confort Business - produs oferit de către BRD AG

Dacă ești un antreprenor curajos, a cărui afacere a fost înființată în ultimele 12 luni, poți accesa aici pachetul de cont curent gândit special pentru tine, până la data de 31 decembrie 2022.

Susținem ideile care schimbă viitorul.

* Comisioanele SENT/ReGIS pentru plățiile din pachet sunt incluse în abonament. Nu sunt incluse plățile urgente, plățile în lei în străinătate.

** Pentru rulaje mai mari de 3000 lei/lună.

*** Reducere de la 8 la 6 euro sau USD (valuta diferă în funcție de tipul cardului ales și poate fi echivalentul în RON)