Poliisi

02/06/2023 | Press release | Distributed by Public on 02/06/2023 06:39

Pahoinpitelyjä Etelä-Karjalassa

Pahoinpitelyjä Etelä-Karjalassa

Julkaisuajankohta 6.2.202314.37
Uutinen

Kaakkois-Suomen poliisi kirjasi pahoinpitelyistä kuusi rikosilmoitusta, rattijuopumuksista kaksi rikosilmoitusta ja näpistyksistä kaksi rikosilmoitusta viikonloppuna Etelä-Karjalassa.

Poliisille tuli tutkintaan kuusi viikonloppuna Etelä-Karjalassa tapahtunutta pahoinpitelyrikosta. Pahoinpitelyt tapahtuivat Lappeenrannassa, Luumäellä ja Imatralla. Pahoinpitelyistä neljä tapahtui yksityisissä asunnoissa. Lopuista väkivaltarikoksista toinen tapahtui Lappeenrannan keskustassa ja toinen Imatran keskustassa. Poliisi haluaa muistuttaa, että Rikosuhripäivystys (RIKU) on tukipalvelu, jonka tehtävänä on parantaa rikoksen uhrin, hänen läheisensä ja rikosasian todistajan asemaa.

Poliisi tavoitti kaksi törkeästä rattijuopumuksesta epäiltyä kuljettajaa Etelä-Karjalassa viikonlopun aikana. Kummankin kuljettajan epäillään ajaneen alkoholin vaikutuksen alaisena. Poliisi tavoitti kuljettajat Lappeenrannasta ja Taipalsaarelta.

Kahden henkilön epäillään syyllistyneen näpistykseen Imatralla ja Lappeenrannassa 3.2.2023. Vartijat tavoittivat henkilöt kauppaliikkeistä ja paikalle hälytettiin poliisi. Anastettu omaisuus saatiin myyntikuntoisena takaisin.

Etelä-KarjalaKaakkois-Suomen poliisilaitosRikokset ja tutkintaUutinen