Netflix Inc.

09/24/2022 | Press release | Distributed by Public on 09/24/2022 13:40

Recapitulare Tudum: Tot ce-ai ratat de la spectacolul nostru din America Latină →

Bun-venit la Tudum: Un eveniment Netflix internațional pentru fani, ediția 2022, o zi captivantă, plină de noutăți exclusive, imagini în premieră, trailere, avanpremiere și interviuri cu cei mai cunoscuți creatori și vedete Netflix. Evenimentul virtual gratuit sărbătorește fanii Netflix și este dedicat prezentării a peste 100 de seriale, filme și evenimente speciale din jurul lumii.

  • La 11:00 KST (19:00 PT, pe 23 septembrie), Tudum începe în Coreea cu un spectacol palpitant.

  • La 11:00 IST (22:30 PT, pe 23 septembrie), fanii vor avea plăcerea să urmărească ce noutăți îi așteaptă din India.

  • La 10:00 PT, Tudum începe cu un spectacol cu două părți, Partea 1 din SUA și Europa, urmată de Partea 2, la ora 11:30 PT, din America Latină, care include și surprize din alte țări.

  • La 13:00 JST, pe 25 septembrie (21:00 PT, 24 septembrie), vedetele noastre din Japonia vor încheia Tudum cu un eveniment dedicat divertismentului japonez.

Tudum: Un eveniment Netflix internațional pentru fani va fi disponibil în 29 de limbi pe canalele YouTube ale serviciului Netflix, inclusiv pe YouTube.com/Netflix . Accesează pagina Netflix oficială pentru fani, Tudum.com/event, pentru cele mai proaspete noutăți despre acest eveniment global și rămâi la curent cu actualizări despre eveniment urmărind acest blog.

Gazda Maite Perroni le-a urat bun-venit fanilor Tudum și a dat startul porțiunii latinoamericane a evenimentului cu imagini în premieră din noul și intensul ei serial intitulat Trei vieți.

Actrița Sheron Menezzesa urcat pe scena Tudum cu un scurtmetraj despre noul ei film de acțiune, în care joacă alături de Thiago Martinsși Milhem Cortaz, regizat de Tomas Portella, Încărcătură periculoasă.

Mai apoi a urmat un teaser pentru comedia romantică argentiniană Mariaj cu punctaj, în care un tânăr cuplu căsătorit apelează la o aplicație pentru a-și restabili echilibrul în relație.

Pe scena Tudum, Maite Perroni a prezentat un scurtmetraj despre El Elegido, o adaptare a seriei de benzi desenate American Jesus, ale lui Mark Millar. Creatorul benzilor desenate a vorbit despre felul în care locațiile de filmare din Mexic au făcut ca povestea să prindă viață ca prin magie și cum Tenoch Huertași Dianna Agron au întregit distribuția acestei producții mult așteptate.

Luis Gerardo Méndez i-a purtat pe spectatori înapoi în timp, în Ciudad de México, în anii 1970, cu un scurtmetraj despre noul său serial intitulat Belascoarán, bazat pe seria de romane scrise de Paco Ignacio Taibo II, care urmăresc aventurile detectivului Héctor Belascoarán Shayne.

Apoi, Méndez a prezentat imagini cu primul film Netflix din Chile, povestea de dragoste intitulată Răbdare arzătoare, o adaptare a cărții omonime scrise de Antonio Skármeta.

Starurile din Jocul calamaruluiLee Jung-jae("Seong Gi-hun"), Park Hae-soo("Cho Sang-woo") și Anupam Tripathi("Abdul Ali") au făcut o vizită pe platoul de filmare al evenimentului Tudum pentru a se juca ceva special cu fanii din America Latină.

Clara Galle("Raquel") și Julio Peña("Ares") din filmul De la fereastra mea: Peste mare au urcat pe scena Tudum pentru un moment de "Netflix and chill" înainte de propriul segment, care urma să aibă loc mai târziu în cadrul evenimentului. Povestea lor de iubire va trebui să aștepte deoarece Camila Queirozși-a adus propriul teaser pentru Dragoste pe nevăzute: Brazilia.

Ce a urmat? Un scurtmetraj despre serialul reality La Firma, în care se dorește descoperirea următorului superstar al muzicii spaniole, cu ajutorul juraților Rauw Alejandro, Nicki Nicole, Yandel, Tainyși Lex Borrero.

Vedetele Alice in BorderlandKento Yamazki ("Ryōhei Arisu") și Tao Tsuchiya("Yuzuha Usagi")le-au oferit fanilor primele imagini din sezonul 2 al acestui serial japonez.

Sezonul 2 al serialului Împărățiaurmează să apară, iar vedetele Peter Lanzaniși Chino Daríns-au bucurat să le arate fanilor un teaser din noul sezon al acestui serial argentinian.

Iván Hochman a prezentat primele imagini și informații despre filmul biografic El Amor Después del Amor,în care interpretează rolul starului rock și artistului argentinian Fito Páez.

Echipa din Elita a trimis un teaser atât de fierbinte al sezonului 6, încât s-a aburit obiectivul camerei de filmare. Pentru a previziona acest titlu și altele, vizionează întregul eveniment Tudum.

Gazdele Tudum Sebastián Martínez, Ana Lucía Domínguezși Michel Brown din Bănuiala inimii au urcat pe scenă și au prezentat un trailer al filmului brazilian Dincolo de univers, cu Giulia Be și Henry Zaga.

Sebastián Martínez, Ana Lucía Domínguezși Michel Brownau rămas pe scena Tudum pentru a discuta teoriile fanilor legate de serialul lor, Bănuiala inimii, înainte de a face un anunț special legat de distribuția filmului De la fereastra mea: Peste mare.

]

Acesta a fost rezumatul acestui segment din Tudum. Rămâi pe frecvență pentru noutăți din Japonia.