Netflix Inc.

06/08/2021 | Press release | Distributed by Public on 06/08/2021 11:18

Recapitulare Geeked Week: știri și teasere din a doua zi →

@NetflixGeeked

Divertisment

8 iunie 2021
Global

Geeked Week continuă în forță! A doua zi a evenimentului virtual gratuit de cinci zile a inclus și mai multe știri de ultimă oră și materiale Geeked Week în premieră și în exclusivitate. Din serialele inspirate din reviste de benzi desenate de marți au făcut parte The Umbrella Academy, Fabrica de bani, Locke & Key, Cowboy Bebop și The Sandman.

N-ai prins ultima ediție din Geeked Week? Nu-ți face griji! Săptămâna aceasta adunăm în fiecare zi cele mai recente anunțuri, teasere în exclusivitate și multe altele ca să te ținem la curent.

Iată ce s-a anunțat astăzi, la prima ediție Geeked Week din cadrul Netflix Geeked, un eveniment virtual pentru fani, care prezintă materiale în premieră și tot ceea ce ține de divertisment pe Netflix:

The Umbrella Academy: Creatorul și realizatorul Steve Blackman dezvăluie titlurile tuturor celor zece episoade din viitorul sezon 3 al acestui serial de mare succes cu supereroi.

Fabrica de bani: Pregătește-te să-ți iei adio cu imaginile pentru prima dată și exclusiv din prima parte a celui de-al cincilea sezon, care este și ultimul și care va sosi în curând.

Sweet Tooth: Un băiat cu cornițe: Vizionează aceste rateuri amuzante din noua adaptare a îndrăgitei serii de reviste de benzi desenate.

Locke & Key: Ești gata să revii în celebra casă? Membrii distribuției se reunesc pentru a anunța data din luna octombrie a revenirii serialului odată cu sezonul 2 și pentru a prezenta diverse imagini în premieră.

Semne de viață: Vedeta Katee Sackhoff oferă extraordinare imagini în premieră din sezonul 2 al acestui serial SF.

Cowboy Bebop: Trei, doi, unu... să înceapă distracția! Fanii acestui îndrăgit serial anime se vor bucura de vești importante. Celebra compozitoare Yoko Kanno va crea muzică originală pentru această adaptare live-action de pe Netflix. Vizionează anunțul!

The Sandman: Vizionează acest material în premieră și în exclusivitate cu imagini din prima ecranizare a apreciatei serii de benzi desenate DC, semnată de Neil Gaiman.

Vizionează întregul serial aici:

Geeked Week va fi difuzat pe parcursul întregii săptămâni la orele 9:00 PT/12:00 ET/17:00 GMT pe YouTube, Twitter, Twitch, Facebook și TikTok. Urmărește recapitularea primei zile aici și revino mâine pentru cele mai recente materiale despre portofoliul nostru de producții de fantezie și producții pentru tineri adulți, din care fac parte Străzile groazei, Gunpowder Milkshake și Lucifer. Accesează GeekedWeek.com pentru a afla toate detaliile.